Zoeken naar extra man voor haar

Uw zoekactie voor extra man voor haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 47 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0473830100
Cuckold wifesharing
Jullie zijn een 55+ koppel waarbij de man toekijkt hoe zijn vrouw x heeft met een andere man. Jullie zijn zoals ik gewone discrete verzorgde mensen. Die kunnen ontvangen. Jij als man ziet graag je vrouwtje bezig met een andere man. En als vrouw ben je een sletje. Graag bouw ik iets langdurig op. Reageren met een korte beschrijving via WhatsApp. Fakers laat het zo!!  

Cuckold  wifesharing
Man 42 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Van wie mag ik zijn vrouwtje
Hallo... Ik ben een gebonden man van 42 maar fantaseer al lang om eens iemand anders zijn vrouw te mogen verwennen.. heb lang gedacht en ga toch eens proberen..weet niet of dit de juiste plek of wel gepast is ( men excuses dan). Ik zoek dus een koppel die het vrouwtje eens even aan mij toeverlangt zodat ik haar eens mag verwennen.. haar gewoon lekker likken zou ik al hemels vinden om te beginnen.. lekker lang.. dit zou k eventueel filmen en doorsturen naar de man ofzo als dat hem opwind. Dat is zowat men fantasie.. misschien hebben jullie iets anders in gedachten? Misschien voor jullie ook de eerste keer? Laat het me weten aub.. Ben een man 42j m80 groot,74kg geen baard,geschoren.. Vele groetjes Xx  
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Geile date
Beste koppels, als het midden in de nacht warm is, heb je een extra man nodig.? Jongens, willen jullie bij een andere man zijn om voor je vrouw te zorgen? .. bel me gewoon of stuur me een bericht op WhatsApp.. Stel je fijne momenten niet uit. +32 498 69 67 13 Wie weet ben ik wel de speld die jullie zoekt in de hooiberg  

Geile date
Richard 39 jaar Limburg - Heerlen
Leuke man zoek koppel voor sex date
Hey hallo, Wat leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben een leuke man van 41 jaar oud. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuk koppel voor een spannende trio sex date. Vinden jullie het leuk om jullie sex leven spannender te maken met een extra man ? Altijd al eens willen ervaren hoe het is om sex te hebben met twee mannen ? Of jullie hebben al vaker een trio sex date gehad wat jullie goed is bevallen ? Of kijkt de man graag hoe zijn vrouw sex heeft met een andere man ? Dan ben ik misschien de juiste persoon voor jullie. Bij een goede klik misschien wel voor vaker. Maar wie ben ik ? Mijn naam is Richard. Ben een man van 41 jaar oud. 1,92 groot. Normaal postuur. Bruine ogen en kort donker blond haar. Normaal postuur. Verzorgd, sportief en rustig van karakter. Geen bril, snor of baard. Intiem geschoren en 20x5 geschapen. Ben woonachtig in Heerlen. Kan vrij verplaatsen en ontvangen. Lijkt het jullie wat ? Dan hoop ik snel iets van jullie te horen... Richard  

Leuke man zoek koppel voor sex date
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel
Hey, Zijn jullie een koppel die op zoek zijn naar een hetero man om mee te spelen? Ik ben een 35 jarige heel sportieve man die uit een lange relatie komt en op zoek is naar een open koppel om de vrouw te verwennen in het bijzijn van de man of samen met die man. Wie durft?  

Hetero 35 zoekt koppel
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor geile dates in de regio
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die vanavond discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel die vanavond bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die vanavond een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
HappyHornySingle 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Moederdag-seks? (Trio of cuckold)
Charmante, verzorgde, altijd geile, slanke, 1m80, groot geschapen (20cm), hetero man wil graag de vrouw van een (cuckold)koppel verwennen voor Moederdag (een geile trio waarbij we haar samen of om beurt verwennen, of een cuckolddate waarbij de man toekijkt).  
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar bij voorkeur ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10